Máte dotaz? Volejte +420 577 138 238 nebo pište tomas.drga@sanytrak.cz
Maso a uzeniny pro vás každý den vyrábí šikovné ruce našich řezníků. Denně bouráme a zapracováváme maso od brzkého rána, abyste ho měli na pultech vždy čerstvé. Maso od nás zakoupíte v kuchyňské úpravě. Při výrobě uzenin vycházíme z tradice českého uzenářství a pracujeme bez zbytečné chemie.
Vepřové maso vládne české kuchyni od nepaměti a současná spotřeba napovídá, že o prvenství ho hned tak něco nepřipraví. Nabízíme vám vepřové maso výhradně od lokálních dodavatelů. To má hned několik výhod. Známe původ a zbytečně nepřevážíme maso sem a tam. Tím také přispíváme k ochraně životního prostředí.
| V kýta - k.ú. |
| V plec bez kosti |
| V pečeně bez kosti |
| V krkovice bez kosti |
| V koleno b.k. |
| V panenky |
| V panenky - PALCE (mr. 10 kg) |
| V lalok |
| V kýta - řízek |
| V bok bez kosti |
| V ořez I. |
| V ořez II. |
| V pečeně s kostí |
| V krkovice s kostí |
| V bok s kostí |
| V. koleno KRÁTKÉ |
| V žebírko |
| 1/2 V hlava bez laloku |
| 1/2 V hlava s lalokem |
| V pečeně s ručkou |
| V kýta s kostí LÁKOVANÁ |
| V 1/2 vcelku |
| V 1/2 rozbouraná |
| Sele |
| SELE lákované |
| V játra |
| V jazyk |
| V srdce |
| V ledviny |
| V křížové kosti |
| V kosti z pečeně a krkovice |
| V hřbetní sádlo |
| V kůže |
| V nožky - zdarma |
| V polév. kosti - zdarma |
| V blána |
| V střeva á 20m |
Hovězí maso je hvězdou české kuchyně. Vysokou oblibu mu zaručuje především skvělá chuť a široké možnosti kulinářských úprav. U nás zpracováváme pouze maso od soukromých zemědělců z valašských pastvin - z jatek ve Valašských Kloboukách.
| H žebro s kostí |
| H hrudí s kostí |
| H žebro - NÍZKÉ |
| H zadní |
| H zadní - plec |
| H přední - krk |
| H přední - kližka |
| H přední - taška |
| H roštěná |
| H falešná svíčková |
| H pravá svíčková |
| H ořez |
| H lůj |
| H dršťky |
| H játra |
| H jazyk |
| H srdce |
| H kosti |
Kuřecí maso je nejvíce rozšířený druh masa, který je konzumován. Kuřecí maso je třídy jakosti A.
| Kuřecí prsa |
| Kuřecí steak |
| Kuře |
| Kuřecí stehna |
| Kuřecí spodní stehno (špalíček) |
| Kuřecí stehno HORNÍ |
| Kuřecí čtvrtky |
| Kuřecí křídla |
| Kuřecí polévková směs |
| Kuřecí játra |
| Kuřecí žaludky |
| Kuřecí srdce |
| Kuřecí SUPREME |
| Kuře na roládu |
| Krůtí prsa |
| Krůtí steak |
| Krůtí stehno spodní |
| Krůtí stehno horní |
| Krůtí játra |
| Krůtí křídla |
| Krůtí krky |
| Krůta |
| Kuřecí játra - 0,5 KG |
| Kuřecí polév. směs |
| Kuře na roládu |
| Kuřecí žaludky |
| Kuře 1,3 kg |
| Kuře 1,4 kg |
| Kuře 1,5 kg |
| Kuře 1,7 kg |
| Kuřecí stehna - 180 g |
| Kuřecí stehna - 200 g |
| Kuřecí stehna - 220g |
| Kuřecí stehna - 240 g |
| Kuřecí stehna - 280g |
| Husí stehno |
| Kachní stehna |
| Králičí hřbety |
| Krůtí játra |
| Krůtí prsa - čistá, nesolená |
| Krůtí stehenní plátek |
| Slepice těžká |
| Slepice těžká-PŮLENÁ |
| Treska tmavá filet-600g |
| Kapr půlený |
| Losos - filet 180-200g |
| Losos filet MO - balík 5 kg |
| Makrela |
| Pangasius A (bez glazury) |
| Pangasius B ( 10 x 1 kg ) |
| Pstruh (po 2 ks.) |
| Rybí filé - IQF |
| Rybí filé - kostky 100 g (karton 7 kg) |
| Rybí filé - kostky 150 g (karton 7,5 kg) |
| Rybí filé - kostky 600 g |
| Treska tmavá |
| Tilápie |
| Tilápie filet 500 g (8 kg karton) |
| Rybí prsty - nemleté |
| Borůvky |
| Jahody |
| Maliny |
| Bretaňská zelenina |
| Brokolice (růžičky) |
| Česnek |
| Čínská zelenina |
| Fazolové lusky |
| Francouzská zelenina |
| Hrášek |
| Hrášek + mrkev |
| Jarní zelenina |
| Kapusta (předvařená, nařezaná) |
| Karotka |
| Karotka baby |
| Kukuřice |
| Květák (vaření,smažení) |
| Mochovská zelenina |
| Směs hub |
| Směs s kukuřicí |
| Svíčková zelenina |
| Svíčkové nudličky |
| LISTOVÝ špenát |
| Špenát - protlak |
| Zeleninové lečo |
| Žampiony (plátky) |
| Americké brambory |
| Bramborové plátky A |
| Hranolky Triumph |
| Hovězí svíčková |